Părere ( Adriana )

Uneori, să te îndrăgostești de o persoană complet nepotrivită poate fi copleșitor, iar această dragoste interzisă aduce cu ea frustrări, gânduri negre și pasiuni nebănuite și necunoscute de sufletul uman. Dar oare ce se întâmplă atunci când necunoscutul și tot ceea ce urăști devine suflul vieții tale, iar întreaga ta viață roiește în jurul acelei persoane “groaznic” de potrivite?

O dramă adolescentină marchează întreaga viață a Emei, care este respinsă de propria familie și forțată să înfrunte viața și amintirile tragice din copilărie de una singură. Destinul eroinei este, așadar, situat sub semnul morții și al suferinței când o veste cutremurătoare o aduce înapoi în nucleul durerii ei. Adela, sora sa, și totodată singurul ei sprijin de-a lungul celor 9 ani de singurătate și suferință este moartă.

Orbită de răzbunare și furie, acceptă propunerea Dl. Predescu de a descoperi criminalul surorii sale. Acest drum presărat cu tristețe și sete de răzbunare o aduce într-un punct critic din existența ei, în care supraviețuirea joacă rolul principal.

Trecutul o urmărește permanent, nu poate uita tragedia din copilărie. Trecutul orbește prezentul și incertul viitor. Se dă o luptă crâncenă în sufletul său zbuciumat. Oare va reuși să-și vindece inima prin pasiunea iubirii, sau va cădea pradă dorinței aprige de răzbunare?

Îți mulțumesc pentru o poveste atât de captivantă și seducătoare.

Felicitări din tot sufletul pentru această carte! Le așteptăm pe următoarele.

Citat: ”Dragostea nu anunță când vine, dă de știre doar când trece la acțiune.

Mulțumesc, Adriana! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s