Crimă la timpul trecut – PRwave

Daca titlul va duce automat cu gandul la un roman politist cu extrem de multa aventura si cu detectivi sau politisti care dau peste tot felul de personaje si au parte de rasturnari de situatie, atun trebuie sa va spun ca nu avem un astfel de roman. Crima la timpul trecut este o poveste in care o femeie plecata de ceva timp din tara se intoarce pentru a-si ingropa sora. Se reintalneste cu mama sa, cu care nu se impaca bine mai ales dupa o intamplare din trecut (nu va spun despre ce este vorba, va las sa descoperiti voi).

Ema este contactata de o persoana cu care lucra sora ei, Adela. Domnul in cauza o invita pe Ema sa ii ajute sa afle cine a ucis-o pe Adela, singura care o intelegea pe Ema, si de asemenea sa rezolve o problema. Lucrurile par oarecum simple. Acoperirea este realizata – Ema este angajata in companie. Dar de-aici lucrurile se complica pentru ca, incet-incet, Ema se indragosteste de unul dintre directorii firmei, care era si el suspect in cazul anchetat. Este acea persoana vinovata si de moartea Adelei? Ce va face Ema?

Un thriller cu accente de drama – daca am vorbi in termeni potriviti filmelor. O carte care se citeste cu placere, aventuri care se descopera cu interes si un mister: moartea Adelei – care trebuie rezolvat. Va avea totul un final fericit sau nu?

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Articolul complet, aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s