Dincolo de moarte #1

Publicat pe Actualizat pe

Da, da, da!!!

Ok, pe lângă încântarea maximă, vreau să vă anunț că la Gaudeamus, târgul de carte de la Romexpo, București, pe 23 noiembrie ( adică într-o sâmbătă ), la ora 11, se lansează următorul meu roman, primul volum dintr-o serie fantasy Young Adult. Numele: „Destine pierdute” ( „Dincolo de moarte # 1, Editura Tritonic) Invitați: Monica Ramirez și Bogdan Hrib.

Vă las mai jos coperta și prezentarea cărții. Can’t wait! 🙂

Destine-pierdute_site

„Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeauna se află secrete periculoase, uneori mortale.

O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.

Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu…”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s