Povești Întunecate

Publicat pe

Fără să aibă vreo legătură cu tot ce debitez eu pe-aici, vreau să vă prezint un blog interesant, pornit din pasiune și plăcere. Și da, poate că îi fac reclamă și pentru că le cunosc pe cele două fete care se ocupă de el, dar asta mă privește doar pe mine. 🙂

 

Povești Întunecate este un blog dedicat cărților de toate genurile, pornind de la romanele SF, fantasy, romance și uneori non-fantasy. Este un blog unde veți găsi informații despre cărțile apărute în România și unde sunteți bineveniți să vă spuneți părerea despre acestea. 

Autorii blogului sunt Andrushka (A. B. Holy), un scriitor în devenire, și Ghanda, o cititoare înrăită. Împreună, încercăm să vă ajutăm să descoperiți universul lecturii și al cărților, care deși au o copertă nu tocmai atractivă sau au un titlu cam sec, care nu vă spune nimic, nu înseamnă că nu sunt opere de valoare ale unor oameni care lucrează cu sufletul și cu inima pentru a le da viață pentru voi, cititorii. 

O carte bună se citește sub clar de lună.’ „

 

N-am să insist foarte mult. O să vă rog doar să aruncați un ochi, pentru că s-ar putea să vă placă ce veți găsi pe-acolo, mai ales dacă sunteți interesați de noile apariții editoriale de la noi.

Și fiți pe fază, pentru că vi se pregătește o surpriză. Detalii în curând! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s